GPS устройства

  „ИПС 7“ ЕООД предлага различни видове устройства за проследяване на различни обекти и превозни средства.

   

  Стандартното устройство за автомобили е най-търсено. То се използва за проследяване на автомобили, като показва точния им маршрут, скорост на движение, разход на гориво и др. Устройството за монтаж е направено така, че да не нарушава условията за гаранция на по-новите автомобили, но и да може да се монтира на по-стари такива.​

  Много фирми за доставка на храна използват различни мотопеди или скутери, за които нашият екип също има решение. Ако искате да проследите дали доставките се извършват навреме и дали вашите служители не злоупотребяват с фирмените ресурси, „ИПС 7“ ЕООД предлага монтаж на GPS устройства върху мотори, мотопеди и скутери.

  „ИПС 7“ ЕООД предлага монтаж и на GPS устройства за велосипеди. Те се използват най-често за проследяване на деца, с цел опазване на тяхната безопасност. Тези GPS устройства са полезни в случай, че колелото бъде откраднато – с тях лесно ще може да го локализирате и да го върнете обратно.

   

  Много търсен и използван продукт се оказват и GPS устройствата за проследяване на домашни любимци. Изключително ефективен и удобен – нашийника само се поставя на врата на животното и може да го проследявате в реално време. Това е много полезно, когато животното е на разходка или навън. В случай че животното се изгуби или бъде откраднато, лесно ще може да го намерите и да го приберете обратно у дома. 

  0882 5000 20

  За да получите своята индивидуална оферта, използвайте бутона "Изпратете запитване". Наш служител ще се свърже с Вас.

  Изпратете ни запитване

  Клиенти

  cron
  Заявете обажданеmail