GPS 7 е услуга представляваща GPS проследяване и анализ на всички видове превозни и транспортни средства, както и на преносими устройства.

  • GPS проследяване на превозни средства

Системата позволява следенето както на автомобили, така и на всички видове превозни и товарни средства. GPS проследяването позволява планиране на маршрути, установяване на кражби на гориво или използването на служебен автомобил в извънработно време.

  • GPS проследяване на преносими устройства

Малки и леки, GPS устройствата за проследяване са сигурен начин за следене както на деца, така и на домашни любимци и други. Все по-търсена услугата за GPS проследяване на преносими устройства, която гарантира сигурност и спокойствие на всички във всеки един момент.

  • GPS устройства

Фирмата ни е вносител на GPS устройства на доказано най-висококачествените световни марки Coban и Teltonika. Устройствата използват безжични връзки и могат да бъдат монтирани и на автомобили в гаранционни условия. Предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване.

Разработихме и непрекъснато подобряване софтуера за визуализация, като се стараем да даваме максимална гъвкавост на нашите клиенти.

GPS 7 е услуга, която гарантира сигурен архив на генерираните данни, пътен лист и денонощен достъп до платформата.

GPS проследяването позволява планиране на маршрути, установяване на кражби на гориво или използването на служебен автомобил в извънработно време. Фирменият ни софтуер изпраща известия по e-mail.

  • За ИПС 7 ЕООД 

ИПС 7 е компания, развиваща се в сферата на IP комуникациите. Основните ни дейности са денонощен център за видеонаблюдение, изграждането на системи за видеонаблюдение на краен клиент, GPS проследяване и системите за контрол.

ИПС 7 развива услугта gps проследяване с марката GPS7.

Разработихме и непрекъснато подобряване софтуера за визуализация, като се стараем да даваме максимална гъвкавост на нашите клиенти.

1

GPS тракери

Фирмата ни е вносител на GPS устройства на доказано най-висококачествените световни марки. Устройствата използват безжични връзки и могат да бъдат монтирани и на автомобили в гаранционни условия. Предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване.

2

Софтуер

Разполагаме с фирмен софтуер. Лесно управляем както през компютър, така и през мобилно приложение,  гарантиращ информация за местоположението на фирмените и личните Ви автомобили по всяко време на денонощието.

3

Други устройства

Екипът ни от професионалисти може да изпълни всяко клиентско изискване. Вниманието към детайла в комбинация с най-добрата техника предлагана на пазара ни помага не само да печелим, но и да запазим доверието на нашите клиенти.

7

Години опит

21

Клиенти

374

Инсталирани тракери

Направи запитване

0882 500 020

GPS7.BG e услуга, предлагана от ИПС 7 ЕООД